- Komerční sdělení -finance
DomůMagazínNový film z prostředí Chorvatska a Tater: Na place se setkali naprosto...

Nový film z prostředí Chorvatska a Tater: Na place se setkali naprosto cizí lidé

Michaela Čobejová se v těchto dnech pustila do natáčení nového romanticko – dobrodružného filmu. Příběh úspěšných padesátníků, který se odehrává v okouzlujícím prostředí hor chorvatského ostrova Hvar a slovenských Tater, slibuje napětí, zábavu, ale zejména lásku.

Padla první klapka filmu Kurz lezení pro začátečníky (pracovní název filmu). Diváci se kromě oblíbené herečky mohou těšit i na Adyho Hajdu či uznávaného českého herce Ivana Franěka.

Kurz lezení pro začátečníky v režii Samuela Spišáka je inspirován skutečnými lidmi a událostmi, které zažili jeho tvůrci na místech, kde se snímek právě natáčí. „Říkala jsem si, že by byla škoda, kdyby z tohoto příběhu nevznikl romantický film. Důležité však je, aby se námět líbil nejen mně, ale abych našla podporu i někde jinde, film přece není úplně levná záležitost,“ prozrazuje herečka, autorka námětu a producentka. Po úspěšné romantické komedii Paní dokonalá a seriálu Jsem maminka je to pro Michaelu Čobejovou třetí velká produkce.

Po úspěšné romantické komedii Paní dokonalá a seriálové Jsem maminka je to pro Michaelu Čobejovou třetí velká produkce

Pod scénář se spolu s ní podepsali Ivan Čobej, Lukáš Obermajer, dramaturgem je Stanislav Dančiak a za hlavní kamerou stojí Lukáš Teren.

Po boku herečky se objeví český herec Ivan Franěk žijící v Římě, který spolupracuje s největšími evropskými režiséry – Paolem Sorrentinem (Velká nádhera), Milanem Cieslarem (Colette), Lambertem Sanfelicem (Chlór) či dokonce Lucem Bessonem (Anna). Diváci si ho mohou pamatovat také z filmu Úsměvy smutných mužů.

„Map and flag of Croatia. Source: „“World reference atlas“““

Ve filmu si v dalších hlavních rolích zahrají i mladí čeští herci Jakub Štáfek (aktuálně známý z filmu Vyšehrad: Film) a Leona Skleničková (Stínohra). „Potkali jsme se naprosto cizí lidé, herci z různých zemí. Je to zvláštní pocit, většinou hraji s lidmi, které znám. Rozumíme si ale a dobře se nám spolu pracuje,“ dodává Michaela Čobejová.

zeny

Mohlo by Vás zajímat

PR článek